Yhteystiedot

Parturi-Kampaamo
Kauniit ja Rohkeat
Valtakatu 3
11130 RIIHIMÄKI
kaunarit@gmail.com

Y-tunnus 1484761-6

AVOINNA

Sopimuksen mukaan, arkisin yleensä aamusta iltaan ja viikonloppuisin tarvittaessa :)

Laurin yllätysläksiäiset 18.4.2014

Kahleissa

 

 

 

Lauri saapui mitään ennakkoon aavistamatta Minnan koiraa pissittämään, kun vastassa olikin poliisijoukko, ja Lauri vangittiin välittömästi!

Hänet todettiin yksimielisesti syylliseksi karkuruuteen ja moneen muuhunkin, sekä tuomittiin viihdyttämään muita koko päiväksi, pitkän kaavan mukaan.. ;)

Skumpat

Pullistelua

 

 

 

Ensin Lauri pääsi Riihimäen kamppailukeskukseen kokeilemaan Brasilialaista jujutsua. (Oikeasti Laurille oli tilattu kunnon myllytys!) Laurihan innostui asustaan niin, että intoutui poseeraamaan meille tapansa mukaan! Tässä vaiheessa oli vielä voimia pullistella..

 

 

 

 

Nopeasti kuitenkin selvisi pelin henki ja Lauri oli odotetusti alakynnessä, josta kyllä taisi vähän tykätäkin, niin kuin painikaverinsa Sämpykin... ;)

Sämpyn kanssa

Kaltereiden takana

'

 

 

Matka jatkui eikä armoa ei annettu aneluista huolimatta! :D

Seuraavana ohjelmassa oli tivoli, jossa Lauria taas höykytettiin urakalla! Laurin haikaillessa portilla olleeseen lasten karuselliin, Satu ja Sanna valitsivat ensimmäisen laitteen, johon Laurin seuraksi myös lähtivät. Laite olisi ollut ihan kesy, jos tivolin setä ei olisi intoutunut antamaan vauhtia oikein isän kädestä! Huudettiin kaikki suoraa huutoa ja odotettiin millon setti loppuu ja kuka oksentaa ensimmäisenä! Poistuessa oli kaikilla kieli keskellä suuta, jotta löydettiin laitteesta ulos!

Pyörryksissä

Kuvateksti

 

Hullun pyörityksen jälkeen Sanna ja Lauri ottivat hetken lukua.. Lauri jo toista kertaa, kun meinasi ekan kerran pyörtyä jo jujutsussa! Sanna ei tästä enää toipunut tivolikuntoon, Laurilta ei kysytty kun rannekekin oli ostettu! :D

Välillä Lauri laitettiin huilaamaan hieman rauhallisempiin laitteisiin.. :) 

Lohikäärme

Maailmanpyörä

Lapsikaappaus
Lopuksi Lauri halusi välttämättä näkemäänsä lasten karuselliin, johon aikuinen ei päässyt kuin pikkulapsen kanssa. Tarvittiin siis lapsi! Hioimme hetken lapsenkaappaussuunnitelmaa, mutta lopulta onnistuimme kuitenkin saamaan tarvitsemamme lapsen haltuun puhumalla..;) Lauri oli fiiliksissä ja lauloi: "Oon viikonloppuisä minä vain.." ja lapsikin näytti oikein tyytyväiseltä. Iso kiitos lapsen lainaajille! :D  

 

Yhteispotretissa nykyistä ja ex-Kaunaripoppoota. Minna, Jenna, Salla, Sanna, Lauri, Satu, Sonja ja Krista. Tästä otettiin nokka kohti iltakemuja ja notkuvia pöytiä, nam! 

Ryhmärämä

Paljussa

 

 

Ilta päättyi pajluun, jossa viihdyimme aamuun asti.. ;)