Yhteystiedot

Parturi-Kampaamo
Kauniit ja Rohkeat
Valtakatu 3
11130 RIIHIMÄKI
kaunarit@gmail.com

Y-tunnus 1484761-6

AVOINNA

Sopimuksen mukaan, arkisin yleensä aamusta iltaan ja viikonloppuisin tarvittaessa :)

Henkilökunta
Satu

Kaunareiden perustaja, mukana siis jo vuodesta 1994! Hurahtanut auttamattomasti hevosiin. Lisäksi harrastaa ilma-joogaa ja lenkkeilyä sen verran kun hevosteluiltaan ehtii. Tällä hetkellä Satu ei voi ottaa uusia asiakkaita iltoihin, koska kanta-asiakkaat varaavat illat kuukausiksi eteenpäin, mutta toivottaa uudet asiakkaat tervetulleiksi päivisin.

  

 

 

 

Sanna

Taiteilijasielu, joka rakastaa hiusmuotoilua ja hiusongelmien ratkaisua. Harrastaa laulua, teatteria ja kuvataidetta. Sannakaan ei tällä hetkellä voi ottaa uusia asiakkaita iltoihin, koska kanta-asiakkaat varaavat illat kuukausiksi eteenpäin, mutta toivottaa uudet asiakkaat tervetulleiksi päivisin. Sanna on tunnettu iloisesta naurustaan :D

 

 

 

Jenna

Rauhallinen ja symppis Jenna ei liikoja höpise. Yrityksensä lisäksi Jenna pyörittää lapsi- ja koiraperheen arkea, sekä harrastaa kuntonyrkkeilyä ja budobicia. Aikamoinen tehopakkaus siis!  
Emilia

Kaunareiden kuopus. Pirtsakka pakkaus, joka tunnetaan paremmin nimellä Emppu. Kissojen ystävä ja kotikokki kolmonen. Parhaillaan mammalomalla, palaa maaliskuussa mutta tekee jo toisinaan sunnuntaisin muutamia asiakkaita.

Katja

Kaunareiden uusin tulokas, iloinen ja sosiaalinen höpötin. Rautainen ammattilainen, jolla on hiusalan näkemystä ja kokemusta. Katja rakastaa työtään ja erityisesti hiusten värjäyksiä ja leikkauksia. Toiselta ammatiltaan Katja on sisustaja ja kiinnostunut myös historiasta ja värien psykologiasta.