Yhteystiedot

Parturi-Kampaamo
Kauniit ja Rohkeat
Valtakatu 3
11130 RIIHIMÄKI
kaunarit@gmail.com

Y-tunnus 1484761-6

AVOINNA

Sopimuksen mukaan, arkisin yleensä aamusta iltaan ja viikonloppuisin tarvittaessa :)

Henkilökunta
Satu

Kaunareiden perustaja, mukana siis jo vuodesta 1994! Hurahtanut auttamattomasti hevosiin. Lisäksi harrastaa ilma-joogaa ja lenkkeilyä sen verran kun hevosteluiltaan ehtii. Tällä hetkellä Satu ei voi ottaa uusia asiakkaita iltoihin, koska kanta-asiakkaat varaavat illat kuukausiksi eteenpäin, mutta toivottaa uudet asiakkaat tervetulleiksi päivisin.

  

 

Sanna

Taiteilijasielu, joka rakastaa hiusmuotoilua ja hiusongelmien ratkaisua. Harrastaa laulua, teatteria ja kuvataidetta. Sannakaan ei tällä hetkellä voi ottaa uusia asiakkaita iltoihin, koska kanta-asiakkaat varaavat illat kuukausiksi eteenpäin, mutta toivottaa uudet asiakkaat tervetulleiksi päivisin. Sanna on tunnettu iloisesta naurustaan :D Sanna työskentelee Kaunareissa torstaisin ja perjantaisin. Alkuviikot omassa kotisalongissaan Såmassa Hyvinkäällä. Sannan töitä voit seurata Instassa: @sannas_hairdesign

 

 

 

Jenna

Rauhallinen ja symppis Jenna ei liikoja höpise. Yrityksensä lisäksi Jenna pyörittää lapsi- ja koiraperheen arkea, sekä harrastaa kuntonyrkkeilyä ja budobicia. Aikamoinen tehopakkaus siis!  
Emilia

Pirtsakka ilopilleri, joka tunnetaan paremmin nimellä Emppu. Pikkutytön äiti, kissojen ystävä ja kotikokki kolmonen. Myös loistava kakkuleipuri! Emppu on erikoistunut pitkien hiusten vaalennuksiin ja raidoituksiin. Supermimmi, joka ehtii aina ja kaikkialle. Empun töitä instassa: @hairbyemiliah

Sabina

Kaunareiden kuopus. Positiivien ja huumorintajuinen nuori vahvistus tiimiin. Vapaa-aika täyttyy lenkkeilystä ja muista aktiviteeteistä. Sabina haluaa oppia hiuksista kaiken ja päästä urallaan eteenpäin. Sabina toivottaa kaikki asiakkaat tervetulleiksi ja mikä parasta listoilla on vielä tilaa myös iltaisin :) 
Sabinan töitä Instassa: @_beautybysabina_