Yhteystiedot

Parturi-Kampaamo
Kauniit ja Rohkeat
Valtakatu 3
11130 RIIHIMÄKI
kaunarit@gmail.com

Y-tunnus 1484761-6

AVOINNA

Sopimuksen mukaan, arkisin yleensä aamusta iltaan ja viikonloppuisin tarvittaessa :)

Henkilökunta
Satu

Kaunareiden perustaja, mukana siis jo vuodesta 1994! Hurahtanut auttamattomasti hevosiin. Lisäksi harrastaa ilma-joogaa ja lenkkeilyä sen verran kun hevosteluiltaan ehtii. Tällä hetkellä Satu ei voi ottaa uusia asiakkaita iltoihin, koska kanta-asiakkaat varaavat illat kuukausiksi eteenpäin, mutta toivottaa uudet asiakkaat tervetulleiksi päivisin.

  

 

 

 

Sanna

Taiteilijasielu, joka rakastaa hiusmuotoilua ja hiusongelmien ratkaisua. Harrastaa laulua, teatteria ja kuvataidetta. Sannakaan ei tällä hetkellä voi ottaa uusia asiakkaita iltoihin, koska kanta-asiakkaat varaavat illat kuukausiksi eteenpäin, mutta toivottaa uudet asiakkaat tervetulleiksi päivisin. Sanna on tunnettu iloisesta naurustaan :D

 

 

 

Jenna

Rauhallinen ja symppis Jenna ei liikoja höpise. Yrityksensä lisäksi Jenna pyörittää lapsi- ja koiraperheen arkea, sekä harrastaa kuntonyrkkeilyä ja budobicia. Aikamoinen tehopakkaus siis!  
Emilia

Kaunareiden kuopus. Pirtsakka ilopilleri, joka tunnetaan paremmin nimellä Emppu. Kissojen ystävä ja kotikokki kolmonen. Myös loistava kakkuleipuri! Supermimmi, joka ehtii aina ja kaikkialle.