Yhteystiedot

Parturi-Kampaamo
Kauniit ja Rohkeat
Valtakatu 3
11130 RIIHIMÄKI
kaunarit@gmail.com

Y-tunnus 1484761-6

AVOINNA

Sopimuksen mukaan, arkisin yleensä aamusta iltaan ja viikonloppuisin tarvittaessa :)

KC VÄRIKOULUTUS 8.5.2015

Innokkaat oppilaat teoriatunnilla

Vietimme viime perjantaina hartaasti odotettua, sekä aina yhtä hauskaa ja antoisaa värikoulutuspäivää:) Aamupäivä kului teorian merkeissä. Juttua riitti, kuten aina meillä ja tällä kertaa keskustelun pääaiheena oli mikäpäs muu kuin uusi ihmeaine Olaplex eli Olli! Minna toimi koulutuspäivän kuvaajana ja kuunteluoppilaana, eikä siksi itse näy päivän kuvissa.

Harri ite

 

 

Kouluttajaksemme saimme Miraculoksen KC-koulutustiimistä kestosuosikkimme Harri Paanasen. Sen lisäksi että Harri todella taitava kouluttaja joka tietää tuotteista kaiken, hän on loistotyyppi jonka kanssa ei tule tylsää. Kuten kuvasta näkyy Harri on tuttu julkisuudestakin :)

Juonoen punontaa.. ;)

 

Kaikki työt suunniteltiin ensin yhdessä Harrin kanssa.

Malleina meillä oli taas ihania asiakkaitamme ja hauskaa oli kuten kuvistakin näkyy! :D

Jenna ja Minna

Salla ja Maiju

Sanna ja Tuuli

Satu ja Suvi

Jenna aloitti vaalentamalla Minnan hiukset, jotta tummaa pohjaväriä saatiin sävytettyä pehmeämmän ruskeaksi Ultimaten kestovärillä. Etuosaan Jenna vaalensi folioilla vielä kirkkaamman osion shokkiväriraitoja varten. Raitojen sävyt sekoitettiin Ultimaten mixer-sävyistä. Niihin käytettiin sinistä, vihreää, punaista ja violettia. Ja upea tukka tuli! :D

Esivaalennus

Olalaa!

Vaalennuksen jälkeen

Myös Salla aloitti vaalentamalla Maijun hiuksia, jotta latvan väriä saatiin kirkastettua. Mukana oli tietysti Olaplex, jonka avulla hius kesti käsittelyn hyvin ja säilytti upeasti kiiltonsa! Vaalennuksen jälkeen hiukset värjättiin ColorMask Paints- shokkiväreillä. Maijun hiusten pintaan laitettiin pinkkiä ja violettia, sekä alle sinisiä osioita. Ja hieno tuli :)


Esivaalennus lastatekniikalla

Valmis!

Vaalennuksen jälkeen

Olaplexin innoittamana myös Tuulin hiukset päätettiin esivaalentaa. Vaalennuksen jälkeen Sanna värjäsi alaosat tummanruskealla kestovärillä ja pääliosan ColorMask Paints- shokkiväreillä. Sävyinä käytettiin violettia, sinistä ja vihreää. Hius oli oikein hyväkuntoinen Olaplex-vaalennuksen jälkeen ja lopputulos on upea!

Esivaalennuksen jälkeen

Valmis!

Värinlevitys

Päivän juttu oli todellakin vaalennus ja Suvista päätettiin yhteistuumin tehdä kesäblondi! Satu esivaalensi hiukset ensin Olaplexilla. Vaalennuksen jälkeen hiukset sävytettiin Luximan kiiltosävytteellä ja etuosaan tehtiin vaaleanpunainen piiloraita ColorMask Paints- shokkiväreillä. Suvi halusi viimeistelyssä vaaleanpunaisen näkyviin, joten kuvissa raita näkyy pinnassa eikä piilossa. Lopputuloksena oli ihana kesähempukka! ;)

Esivaalnnuksen jälkeen

Viimeinen silaus!

Värin levitys

Tässä vielä päivän työt ennen ja jälkeen. Kiitos kaikille osallistuneille! Kyllä oli taas kiva päivä:D

Ennen

Jälkeen

Ennen

Jälkeen

Jälkeen

Ennen

Jälkeen

Ennen

Jälkeen