Yhteystiedot

Parturi-Kampaamo
Kauniit ja Rohkeat
Valtakatu 3
11130 RIIHIMÄKI
kaunarit@gmail.com

Y-tunnus 1484761-6

AVOINNA

Sopimuksen mukaan, arkisin yleensä aamusta iltaan ja viikonloppuisin tarvittaessa :)

Palvelut

Kaunarit on nimensä mukaisesti parturi-kampaamo, eli keskitymme hiusten käsittelyyn. Meiltä saat ajanhenkiset ja uniikit, yksilölliset hiukset. Hiuksia voi pidentää tai lyhentää, tuuhentaa tai ohentaa, suoristaa tai kihartaa, tummentaa tai vaalentaa, eikä meiltä heti keinot lopu kesken! Mikäli olet haaveillut muodonmuutoksesta, tule ja toteuta se! Tiimillämme riittää kokemusta ja näkemystä muodikkaiden hiusten luomiseen. Tiimistämme löytyy myös ammattimaskeeraaja.

 

Meille asiakkaiden viihtyminen on kaikkein tärkeintä ja siksi panostamme palveluun. Meiltä varaamasi aika on vain sinua varten. Jokaisella parturi-kampaajalla on vain yksi asiakas kerrallaan. Tavoittenamme on saada asiakas aina lähtemään hieman paremmalla tuulella, kun hän on meille tullessa ollut. Hiusvärisi vaikusajalla tarjoamme sinulle kahvia, cappucinoa, teetä tai kaakaota makusi mukaan ja meiltä löytyy valikoima uusia lehtiä. 

Pidämme yllä ammattitaitoamme säännöllisesti kouluttautumalla. Tärkeä innoittajamme hiusmuodissa on ollut Vidal Sassoon-hiustenleikkaustekniikat. Säännöllinen kouluttautuminen pitää yllä freesiä asennetta ja intoa kokeilla ja soveltaa hiusmuotia käytännössä.

 

Tarkemman luettelon palveluistamme löydät Hinnasto-sivulta.