HENKILÖKUNTA


SATU

Kaunareiden perustajana mukana jo vuodesta 1994. Satu on puuhakas mimmi, jolla energiaa riittää ja vapaa-aika täyttyykin erilaista aktiviteeteistä. Satu harrastaa mm. ratsastusta, moottoripöyräilyä, ilma-joogaa. 

Sadun töitä Instassa: #kaunaritsatu


JENNA

Rauhallinen ja symppis Jenna ei liikoja höpise. Tehokas tyyppi, joka pyörittää töidensä lisäksi lapsi- ja koiraperheen arkea, sekä harrastaa kuntonyrkkeilyä ja budobicia. Aikamoinen tehopakkaus siis!  

EMILIA

Pirtsakka ilopilleri, joka tunnetaan paremmin nimellä Emppu. Kahden pikkutytön äiti, kissojen ystävä ja kotikokki kolmonen. Myös loistava kakkuleipuri! Emppu on erikoistunut pitkien hiusten vaalennuksiin ja raidoituksiin. Supermimmi, joka ehtii aina ja kaikkialle. On tällä hetkellä äitiyslomalla.  Empun töitä Instassa: @hairbyemiliah 

NIKO

Kampaaja-maskeeraaja ja myös maskeerauksen Suomenmestari vuosimallia 2017! Niko on erikoistunut kasviväreihin ja kampauksiin, sekä rakastaa teatteria ja vanhoja Suomi-filmejä. Niko työskentelee Kaunareissa alkuviikot ja palvelee pääosion vain omia Kutrimon aikaisia asiakkaitaan.  Nikon töitä Instassa: @nikosahlmanVIIVI

Kaunareiden kuopus, josta on kovaa vauhtia kehittymässä uusi huippuosaaja.  Rauhallinen ja tunnollinen tyyppi, johon on vaikea olla ihastumatta. 
 Viivin töitä Instassa: @viivinhiusjutut