HENKILÖKUNTA


SATU

Kaunareiden perustajana mukana jo vuodesta 1994. Kaunareiden lisäksi Satu pyörittää kotona pientä hevostallia, joten vauhtia ja täpäriä tilanteita riittää :) Puuhakas mimmi, joka harrastaa myös ilma-joogaa ja lenkkeilyä sen verran kun heppailun lomassa ehtii. 

JENNA

Rauhallinen ja symppis Jenna ei liikoja höpise. Tehokas tyyppi, joka pyörittää töidensä lisäksi lapsi- ja koiraperheen arkea, sekä harrastaa kuntonyrkkeilyä ja budobicia. Aikamoinen tehopakkaus siis!  

EMILIA

Pirtsakka ilopilleri, joka tunnetaan paremmin nimellä Emppu. Pikkutytön äiti, kissojen ystävä ja kotikokki kolmonen. Myös loistava kakkuleipuri! Emppu on erikoistunut pitkien hiusten vaalennuksiin ja raidoituksiin. Supermimmi, joka ehtii aina ja kaikkialle. Empun töitä instassa: @hairbyemiliah 

NIKO

Kampaaja-maskeeraaja ja myös maskeerauksen Suomenmestari vuosimallia 2017! Niko on erikoistunut kasviväreihin ja kampauksiin, sekä rakastaa teatteria ja vanhoja Suomi-filmejä. Niko työskentelee Kaunareissa alkuviikot ja palvelee pääosion vain omia Kutrimon aikaisia asiakkaitaan.  Nikon töitä Instassa: @nikosahlmanVIIVI

Kaunareiden kuopus, josta on kovaa vauhtia kehittymässä uusi huippuosaaja.  Rauhallinen ja tunnollinen tyyppi, johon on vaikea olla ihastumatta. 
 Viivin töitä Instassa: @viivinhiusjutut